torstai 10. marraskuuta 2011

Aluekisat!:)

Moi,
Oltiin siis sunnuntaina Töölön Kisahallilla Etelä-Suomen aluemestaruuskisoissa. Päivä alkoi sillä, että piti aamulla seitsemän aikaan olla jo Kisiksellä ja sitten aloimme lämpätä harkkasuoritukseen. Hallilla ei silloin ollut juuri muita, joten tilaa ainakin riitti :) Tunnin lämppäämisen jälkeen menimme valmistautumaan harkkasuoritukseen, ja katsomaan muiden Erän joukkueiden harkkasuorituksia. Harkkasuoritus meni mielestämme ihan hyvin. Sitten korjattiin virheet, etittiin kadonneita sukkia ja tossua (jotka molemmat löytyivät samalta käytävältä) ja lähdettiin kotiin pariksi tunniksi syömään ja lepäämään.

Tultiin siis monet joskus kahden aikaan takaisin Kisahallille (jotkut tuli jo kun kisat alkoi) ja alettiin tekemään kampauksia ja meikkejä. Samalla kannustettiin Ambrosiaa, Anforea ja Diosaa. Diosa voitti sarjassaan kultaa!:) Onnea Diosalle! Anfore sijoittui neljänneksi, ja Ambrosia kahdeksanneksi. Molemmilla on tosi hienot ohjelmat:)

Kun meikit ja kaikki muukin oli valmista, me aloitettiin lämppä. Koko halli oli jo ihan täynnä joukkueita, joten järin suurta tilaa lämppäämiselle emme löytäneet. Lopulta pääsimme hetkeksi ennen suoritusta harkkamatolle, kunnes oli aika lähteä. Sitten vihdoin meidät kuulutettiin matolle. Kisasuoritus, paria pudotusta lukuunottamatta, meni mielestämme ihan hyvin. Tulokseksi saimme kategorian kaksi ja taito-osa bonuksen.




Loppuillan katsoimme esityksiä, ja kannustimme Alexaa ja Aurumia. Alexa sai kategorian yksi ja bonuksen, ja Aurum sijoittui sarjassaan jaetulle ensimmäiselle sijalle. Onnea molemmille!:) Päivän päätteeksi saimme vielä kuulla pääsevämme palkinnoille! Olimme tosi iloisia! Myös Alexa ja Varietee pääsi palkinnoille!



Lopuksi otimme vielä pari yhteiskuvaa:



Kuvassa lisäksemme Alexa, Aurum ja kaksi Diosaa.

Seuraavat kisamme ovat sunnuntaina Espoossa:)

-Hanna

4 kommenttia:

  1. Tooooosi paljon onnea! Teillä on tosi ihana ohjelma sekä puvut! Tsemppiä Espoo cuppiin! <3

    VastaaPoista
  2. Te ootte tosi hyvii! TSEMPPIÄ seuraaviin kisoihin:)

    VastaaPoista

Yritetään kommentoida järkevistä asioista, eikä haukuta toisia, jooko?